Bloodsuckers

Welkom in de wereld van de bloedzuigers. In deze angstaanjagende gokautomaat, krijg je een avontuur vol vampieren, dood en bloed voor de kiezen. Lees meer over het spel Bloodsuckers en hoe je gratis plezier kunt beleven met een van de meest lugubere gokautomaten van dit moment.

Hoe Bloodsuckers te spelen

De Bloodsuckers gokautomaat bestaat uit drie lijnen en vijf rollen, het aanbieden van 25 winlijnen.

Om je avontuur te beginnen in de wereld van vampiers, bepaal je eerst de hoogte van de inzet. Om dit te doen, selecteer je de muntwaarde, het niveau van spelen en het aantal winnende lijnen. Je kunt een muntwaarde kiezen tussen 0,01 en 5,00.

Vervolgens kies je het spelniveau met een getal tussen 1 en 4. Het gekozen niveau heeft een vermenigvuldigingseffect dat gelijk is aan het nummer.

Ten slotte bepaal je zelf het aantal winnende lijnen dat meetelt voor je inzet. Op deze manier bepaal je het aantal winnende combinaties voor jouw speelronde. Het maximaal aantal winnende lijnen is 25. Het aantal winnende lijnen zal ook een vermenigvuldigingseffect hebben dat gelijk is aan het nummer.

Bijvoorbeeld, als je inzet €0,02 euro is op niveau 2 en je hebt 10 winnende combinaties geselecteerd, dan is daadwerkelijk inzet van die speelronde €0,40. Om deze waarde te bereiken, voldoende vermenigvuldig je 0,02 x 2 x 10.

Zodra je de inzet hebt bepaald, activeer je het spel door op de grote knop te drukken. Zo stap je de wereld van de doden binnen. Veel succes op jouw avontuur!

Bloodsuckers gokkast

Symbolen in het spel

In het spel Bloodsuckers zijn de symbolen personages en objecten gerelateerd aan de enge wereld van vampiers. We zien een aantal vampiers, maar ook objecten waarmee ze kunnen worden afgeweerd of gedood, zoals knoflook, het “beest” en de pijlen van de jager, de bijbel en het kruis.

Hoe zien de speciale symbolen eruit met “wild”, “scatter” of bonusfunctie? bonussen. Het symbool “wild” wordt aangegeven door een vampier die een vrouw bijt en kan elk ander symbool vervangen om een ​​winnende lijn te vormen, behalve andere speciale symbolen.
Het symbool “scatter” wordt vertegenwoordigd door een bebloede vrouw, en wanneer het 3 of meer keren verschijnt, heb je recht op 10 gratis rondes.

Het bonussymbool, vertegenwoordigd door een bijl en een stapel vol bloed, activeert het bonusspel wanneer het 3 of meer keren verschijnt. Het bonusspel is een van de leukste bonusspellen van alle gokautomaten op dit moment. Je treft een duistere crypte aan vol doodskisten waar jij vampiers moet doden om munten te ontvangen.

Begin nu met gratis spelen op Bloodsuckers

Als je van vampieren of enge spellen houdt, grijp deze gelegenheid aan om Bloodsuckers gratis te spelen! Registreer nu en veel plezier met deze gokkast!