Crime Scene

Als je een fan bent van misdaadseries, dan zul je genieten van het spel Crime Scene. Deze gokkast biedt je een wereld die bol staat van criminaliteit, mysteries en aanwijzingen, die je geweldige nieuwe manieren om plezier te hebben zullen helpen ontdekken. Sterker nog, wij vinden het een van de beste gokautomaten ter wereld in het misdaadgenre. Probeert het vandaag nog. Het kost immers niets!

Hoe Crime Scene te spelen

Om te beginnen met het spelen van deze gokkast, bepaal je eerst de hoogte van de inzet. De waarde van de munt varieert van 0,01 tot 1. Je stelt eveneens de hoogte van de vermenigvuldigingsfactor in, tussen 1 en 10.

De minimale inzet op dit spel is €0,15 op niveau 1 en de maximale inzet is €150, als je het hoogste geldbedrag inzet, op niveau 10.

De gokautomaat Crime Scene heeft vijf rollen en 15 winstlijnen beschikbaar. Na het bepalen van je inzet, klik je op de middelste knop en begin je meteen met genieten van de spanning en sensatie die dit spel te bieden heeft.

Als je wilt, kun je het spel ook automatisch voor je laten inzetten. Deze functie is in te stellen op 10, 25, 50 of 75 automatische rondes.

Crime Scene Gokkast

Symbolen in Crime Scene

De symbolen in dit spel zijn objecten die kunnen worden aangetroffe op een plaats delict. Zo zien wij voetafdrukken, pistolen en bijvoorbeeld de tas van de onderzoeker.

De resterende normale symbolen bestaan ​​uit letters en cijfers. Er zijn ook twee speciale symbolen, namelijk: het symbool “Bonus Game”, die wordt vertegenwoordigd door een röntgenfoto van een hand, en de “Sticky Wild”, die wordt weergegeven met de politie badge.

Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer 3 of meer bonussymbolen verschijnen. Op dat moment krijg je een kamer vol dossiers voor de kiezen, die je willekeurig moet selecteren, waardoor de som van de winsten wordt vergroot. Winsten in het bonusspel zijn evenredig aan de waarde van de inzet. Hoe hoger de waarde van de inzet, hoe meer u kunt winnen. Wanneer het bonusspel is afgelopen, wordt het bedrag automatisch toegevoegd aan uw speelsaldo.

Het “Sticky Wild”-symbool is een ‘wild’, dat wil zeggen, deze vervangt ieder ander symbool met uitzondering van het bonusspelsymbool.

Gratis gokautomaat Crime Scene

Als je van spannende speelautomaten houdt en je bent een fan van agenten, boeven en misdaad, mis deze kans dan niet om de gokkast Crime Scene, volledig gratis te spelen.