EggOMatic

Vele jaren in de verre toekomst zijn er robotkippen die eieren leggen in een grote machine – de EggOMatic. Dat is écht waar. Klinkt te mooi om waar te zijn? Als je ons niet gelooft, neem dan gerust gratis een kijkje! Het spel EggOMatic, een van de meest knotsgekke gokautomaten van dit moment, geeft je een blik op de toekomst. In dit spel van hoge grafische kwaliteit, ga je op avontuur temidden van robotkippen die je meenemen op een doldwaze reis vol prijzen en plezier.

Hoe de gokautomaat EggOMatic te spelen

Het spel EggOMatic bestaat uit vijf rollen en drie rijen, met 20 winstlijnen. Bovendien heeft het nog een machine, de zogeheten “Carrier”, om eieren willekeurig te lanceren op de top van de cilinder. Daarmee kun je nog meer prijzen en bonussen winnen.

Voordat je begint met spelen, stel je eerst de hoogte van de inzet vast. Om dit te doen, kies je de muntwaarde en het niveau waarop u wilt spelen. De muntwaarde ligt tussen 0,01 en 1 en wordt automatisch vermenigvuldigd met 20.

Het niveau kun je instellen tussen de 1 en 10 en bepaalt de vermenigvuldiging van de inzet. Bijvoorbeeld, als je kiest voor een munt 0,05 op niveau 3, speel je in werkelijkheid met €3. Om tot dit bedrag te komen, vermenigvuldig je 0,05 met 20 en vervolgens met 3. De minimale inzet op het spel is €0,20 en de maximale inzet bedraag €200.

Als de inzet eenmaal is ingesteld, is het tijd om uw reis te beginnen door de wereld van de eierenproductie in de fabriek van de toekomst. Om dit te doen klik je op de knop in het midden die het spel activeert. Als je wilt spelen in de automatische modus, klik je op ‘Automatisch spelen’. Je kunt dan zelf instellen hoeveel rondes je automatisch wilt draaien, tussen 10 en 1000.

EggOMatic Gokkast

Symbolen in het spel EggOMatic

In dit spel zijn alle symbolen fabrieksarbeiders, dat wil zeggen, vrolijke robotkippen die niets liever doen dan eieren leggen.
Als speciale symbolen zijn het symbool “wild” en eieren verlaten van de machine die grote eieren juiste cilinder.

Het symbool “Wild”, vertegenwoordigd door een haan met het logo “Wild”, heeft meerdere functies. Ten eerste kunt u een winnende combinatie voltooien. Ten tweede, wanneer er een ei valt op de cilinder waar het symbool “wild” verschijnt, dan zal dit worden geopend.

Er zijn vier soorten eieren: Egg Spreading Wild, Free Spins Ei, ei en chips Winnaar Egg Surprise. Kortom, je zult dit met eigen ogen moeten zien!

Veel plezier met EggOMatic

Deze vermakelijke gokautomaat wordt je door Gokautomaten Gratis geheel gratis ter beschikking gesteld. Grijp deze kans aan en begin het spel EggOMatic te verkennen zonder een cent uit te geven!