Elements

Aarde, lucht, vuur en water: als je van gokautomaten met fantastische omgevingen en mysterie houdt, dan zal deze een van je favoriete worden. Wil jij ontdekken wat je allemaal met de vier elementen kunt doen? Neem maar van ons aan dat je met aarde, lucht, vuur en water grote prijzen kunt winnen!

De geluiden in de spelautomaat Elements zijn waanzinnig. Je waant je in een universum vol indrukwekkende natuurlijke krachten die nauwelijks te bedwingen zijn. Om zelf te beleven waar wij het over hebben, probeer je dit populaire spel eerst hier, uiteraard helemaal gratis.

Hoe werkt de gokautomaat Elements

Wanneer je begint met het spelen van Elements, stel je eerst vast wat de inzet is. Je wilt natuurlijk zelf bepalen met welk bedrag je speelt, zelfs als het gratis is. Om dit te doen, kies je de muntwaarde en het inzetniveau.

De muntwaarde varieert van 0,01-0,50 en elke waarde wordt vermenigvuldigd met 20. Het inzetniveau varieert van 1 tot 10 en vermenigvuldigt de muntwaarde.

Om het makkelijker te maken, geven we een voorbeeld. Als je de muntwaarde instelt op 0,02 met inzetniveau 4 , dan is het inzetbedrag van de speelronde €1,60. Hoe zijn we tot deze waarde gekomen? Welnu, je vermenigvuldigt 0,02 met 20 en vervolgens met 4. Zo is de minimale inzet op deze gokautomaat €0,20 en de maximale inzet €100.

Elements heeft 20 winstlijnen, die alleen gelden van links naar rechts. Na het bepalen van de inzet, activeer je het spel en begint je avontuur. Automatisch spelen kan ook, door op “Auto Play” te klikken en het aantal automatische rondes in te stellen.

Elements Gokkast

De symbolen in het spel Elements

Aangezien dit spel draait om de vier elementen, zijn dit de belangrijkste symbolen van deze gokautomaat. De symbolen verbeelden lucht, vuur, water en aarde.

Er zijn ook speciale symbolen, de zogenaamde “wilds”, die de mogelijkheid bieden een willekeurig ander symbool of element te vervangen en zo een winstlijn te voltooien. De wild-symbolen in dit spel zijn “Storm Wild Air”, “Fire Storm Wild”, “Storm Water Wild” en “Wild Earth Storm.” Deze symbolen verschijnen op alle cilinders, behalve de eerste.

Probeer nu geheel gratis de gokautomaat Elements

Als je van speelautomaten houdt die u een reis laten beleven vol fantasie en mysterie, dan is dit spel voor jou. Grijp deze kans om geheel gratis plezier te beleven met het spel Elements!