Fisticuffs

Houd jij van een stevig robbertje boksen? Ja toch? Deze geweldige sport is een van de meest populaire ter wereld en is nu beschikbaar in de vorm van een zeer vermakelijke gokautomaat. Fisticuffs neemt je mee naar de goede oude tijd van het boksen met de blote vuisten. Vergeet de handschoenen maar, stap in de ring en versla je uitdagers met uitgekiende combinaties!

Hoe Fisticuffs te spelen

De gokkast Fisticuffs bestaat uit drie lijnen, vijf rollen en 10 winstlijnen.

Voordat je begint met boksen, kies je eerst de inzet van het spel. Om dit te doen, selecteer je de muntwaarde en het niveau waarop je wilt spelen. De muntwaarde ligt tussen de 0,01 en 1, die automatisch wordt vermenigvuldigd met 20.

Het spelniveau varieert van 1 tot 10. Het gekozen niveau heeft een vermenigvuldigingseffect gelijk aan de numerieke waarde.

Als je een muntwaarde van 0,10 kiest op niveau 2, dan speel je dus met een inzet van €4. We zullen dit uitleggen. De muntwaarde van 0,10 wordt vermenigvuldigd met 20 en vervolgens vermenigvuldigd met het gekozen spelniveau 2, wat een totaal van 4 € geeft.

Zo bedraagt de minimale inzet €0,20 en de maximale inzet €200.

Na het selecteren van de inzet, ben je klaargestoomd om het gevecht te beginnen. Klik op de knop in het midden om de gokautomaat te activeren en sla erop los.

Fisticuffs Gokkast

Symbolen in het spel

De spelsymbolen in de gokautomaat Fisticuffs hebben allemaal betrekking op de wereld van het boksen, vooral met het moment van het gevecht zelf.

We zien de schoenen van de bokser, de kruk waar hij op zit te rusten tussen de verschillende rondes, de bel, de bokshandschoenen, de trofee, de kampioensgordel en de container met water en een doek.

Wat betreft de speciale symbolen zijn er in Fisticuffs de “straight wild” en de “wilde diagonaal”. Beide hebben de mogelijkheid andere symbolen te vervangen om een winnende combinatie te voltooien.

Wanneer beide symbolen naast elkaar worden weergegeven in dezelfde ronde, dan wordt de functie geactiveerd die je recht geeft op een vrije ronde. In deze ronde maak je kans op grote prijzen waarmee je vaardigheden in de bokssport worden beloond.

Geniet gratis van Fisticuffs

Houd je van een goede bokswedstrijd, dan ben je nu in de gelegenheid geheel gratis deze geweldige gokkast uit te proberen. Speel gratis een van de leukste gokautomaten van dit moment: Fisticuffs!