Gonzo’s Quest

El Dorado. De mythe van de verborgen stad van de Inca’s, geheel gemaakt van goud, heeft altijd veel ontdekkingsreizigers uit de hele wereld weten te verleiden, met name de Spaanse conquistadores in de vijftiende en zestiende eeuw.

De geweldige en mateloos populaire gokkast Gonzo’s Quest, met hoge grafische kwaliteit en vol oerwoudgeluiden, neemt je mee op de zoektocht naar verborgen gouden schatten. Volg het avontuur van de Spaans veroveraar Gonzo en help hem grootse rijkdommen te ontwaren!

Hoe Gonzo’s Quest te spelen

De gokautomaat Gonzo’s Quest is samengesteld uit drie lijnen, vijf rollen en 20 winstlijnen.

Om te beginnen met Gonzo’s Quest stel je eerst de hoogte van de inzet vast. Hiervoor bepaal je eerst de muntwaarde en vervolgens het niveau waarop u wilt spelen. De muntwaarde varieert van 0,01 tot 2,00 en deze waarde wordt automatisch vermenigvuldigd met 20.

Het spelniveau varieert van 1 tot 5. Het gekozen niveau heeft een vermenigvuldigingseffect gelijk aan zijn numerieke waarde. Dus, als je 0,02 inzet op niveau 3, betreft het in werkelijkheid een inzet van €1,20.

Na het bepalen van de inzet bent u klaar voor het avontuur. Druk op de knop in het midden om de gokautomaat te activeren en help de veroveraar Gonzo met zijn zoektocht naar El Dorado.

Avalanche-modus en “Multiplier”

In tegenstelling tot de meeste gokautomaten, kent Gonzo’s Quest geen rollen, maar vallen er blokken naar beneden waarop de symbolen staan afgebeeld.

Wanneer er een winnende combinatie is, ontploffen de symbolen tot poeder en worden ze verangen door andere. Dat wil zeggen, als je wint, kun je in dezelfde ronde nog meer winnende combinaties krijgen zonder opnieuw te draaien, dus zonder dat het inzet kost. Het is onder andere deze functie die het spel zo populair maakt.

Een ander kenmerk van dit slot is de zogenaamde “Multiplier”. Wanneer u een winnende combinatie heeft, krijgt u de unieke kans om de winst in de volgende ronde te vergroten. De multiplier neemt altijd toe, tot wel 5x de normale speelmodus of maximaal 15x in “Free Falls” modus.

Gonzo's Quest Gokkast

Symbolen in het spel Gonzo’s Quest

De symbolen in het spel Gonzo’s Quest worden gevormd door verschillende reliëfbeelden van de Inca’s.

Het wildsymbool wordt weergegeven door het symbool “?” en kan elk ander symbool vervangen. U kunt er eveneens in sommige combinaties gratis rondes mee ontvangen.

Gratis plezier met Gonzo’s Quest

Grijp deze kans om Gonzo’s Quest uit te proberen, geheel gratis en vrijblijvend. Volg de Spaanse veroveraar Gonzo op zijn tocht door de jungle, ontdek het goud van El Dorado en word schatrijk!