Hall of Gods

Met de gokautomaat Hall of Gods ga je op avontuur door de wereld van de Noorse mythologie, waar je goden en Vikingen aantreft. Als je fan bent van gokkasten met progressieve jackpots, dan zul je hier aan je trekken komen. Probeer Hall of Gods gratis en ontdek waarom dit zo’n populair spel is bij online casino’s.

Hoe Hall of Gods te spelen

De Hall of Gods speelautomaat bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 20 winstlijnen. Naast de winnende combinaties heb je nog de kans om een van de drie progressieve jackpots en het bonusspel te winnen.

Voordat je begint met spelen, bepaal je eerst de muntwaarde en het inzetniveau. De muntwaarde varieert van 0,01 tot 0,50 die automatisch wordt vermenigvuldigd met 20.

Het spelniveau kan worden veranderd van 1 tot 5 en heeft een vermenigvuldigingseffect. Zo zal een inzet van 0,02 op niveau 4 een inzet van €1,60 opleveren. In Hall of Gods is de minimale inzet €0,20 en de maximale inzet bedraagt €50.

Als de inzet eenmaal is ingesteld, ben je klaar om je avontuur te beginnen in de wereld van de Noorse goden. Klik op de knop in het midden om het spel te starten.

Hall of Gods gokkast

Symbolen in de gokautomaat Hall of Gods

In de Hall of Gods speelautomaat zijn de normale symbolen personages uit de Noorse mythologie, maar ook objecten met betrekking tot dit universum.

De speciale symbolen zijn: “wild”, “scatter” en “bonus”.

Het symbool “wild”, vertegenwoordigd door een draak, kan elk ander symbool vervangen om een winnende combinatie te voltooien behalve de scattersymbolen. Dit symbool verschijnt alleen op de 2e, 3e en 4e rol.

Het symbool “scatter”, vertegenwoordigd door twee raven, activeert het spel met gratis rondes wanneer deze 3 of meer keren verschijnt.

Tenslotte is er het bonussymbool, vertegenwoordigd door de hamer van Thor. Wanneer er drie bonussymbolen in het scherm verschijnen, wordt het bonusspel geactiveerd, waarbij je een van de drie geweldige progressieve jackpots kunt winnen.

Bonusspel met drie progressieve jackpots

Wanneer het bonusspel wordt geactiveerd, verschijnen meerdere schilden op het scherm. Je moet klikken op de schilden om de symbolen van de jackpot en de waarde tevoorschijn te halen. Om de jackpot of op z’n minst een flink aantal bonusmunten te winnen, moeten 3 identitieke symbolen verschijnen.

Er zijn drie mogelijke jackpots: Mini, Midi en de Mega Jackpot.

Gratis spelen op de gokautomaat Hall of Gods

Laat de kans niet lopen om van deze speelautomaat met progressieve jackpot te genieten zonder een cent uit te geven. Waan je een Noorse god in dit waanzinnige spel met grote prijzen en probeer het vandaag nog!