Hot Hot Volcano

Op een afgelegen eiland, vol met exotische dieren, staat een vulkaan op het punt uit te barsten. De speelautomaat Hot Hot Volcano biedt je een avontuur vol kleur en gevaar, waar de warmte van de vulkaan stijgt en stijgt en stijgt met elke ronde die je speelt. Dit is een van de meest gloeiendhete gokautomaten die je zult aantreffen. Je krijgt het er warm van!

Hoe Hot Hot Volcano te spelen

Hot Hot Volcano heeft drie lijnen, vijf rollen en 25 winnende combinaties. Om je avontuur op dit afgelegen eiland vol gevaren te beginnen, stel je eerst de inzet vast. Hiervoor kies je de muntwaarde en het aantal winnende lijnen waarop je wilt inzetten.

De muntwaarde varieert van 0,01 tot 10. Het aantal winnende combinaties varieert van 1 tot 25. Het aantal winnende lijnen heeft een vermenigvuldigingseffect gelijk aan de numerieke waarde.

Als je een muntwaarde van 1,00 en 10 winnende lijnen kiest, dan speel je dus met een inzet van €10. Het minimale inzetbedrag is €0,01 en de maximale inzet bedraagt €250.

Na het vaststellen van uw inzet, klikt u op “Spin” om de gokautomaat te activeren. Er is ook een “Autoplay” functie, waarmee u de keuze heeft tussen 5 en 500 rondes automatisch af te spelen.

Hot Hot Volcano gokkast

Symbolen in het spel

De normale symbolen in Hot Hot Volcano zijn diverse exotische dieren zoals papegaaien, apen, leguanen leguaan, maar ook bomen met heerlijke vruchten en de gebruikelijke cijfers en letters.

Er zijn twee speciale symbolen in het spel, namelijk “wild” en “scatter”. Deze symbolen zijn beide vertegenwoordigd door een uitbarstende vulkaan, en kunnen verschijnen op de 2e, 3e en 4e rol. Dit symbool vervangt ieder ander symbool om een winnende combinatie te maken.

Wanneer de speciale symbolen meer dan drie keer op een scherm verschijnen, dan barst de vulkaan uit en wordt het bonusspel gestart. Hier maak je kans op veel gratis rondes en extra grote prijzen.

Probeer Hot Hot Volcano en andere gokautomaten gratis

Grijp deze kans aan om het unieke spel Hot Hot Volcano helemaal gratis te spelen. Begin uw reis op een exotisch eiland aan de vooravond van een explosieve uitbarsting. Veel plezier met de Hot Hot Volcano gokkast!