Immortal Romance

Ben jij een van die mensen die emotioneel wordt van een goed liefdesverhaal? Dan is Immortal Romance de gokautomaat voor jou! Deze gokkast met onsterfelijke passie, tragische en romantische muziek zal uw spelervaring naar ongekende hoogtes tillen. Ga vandaag nog op avontuur met dit spannende casinospel vol liefde, geheimen, magie en mysterie.

Hoe Immortal Romance te spelen

De gokautomaat Immortal Romance bestaat uit 5 rollen en 243 winstlijnen. Voordat je met het spel begint, bepaal je eerst de waarde van je inzet. Om dit te doen, kies je de muntwaarde tussen 0,01 en 0,02. Deze waarden worden automatisch vermenigvuldigd met 30.

Vervolgens bepaal je zelf met hoeveel munten je de speelronde begint. Dit varieert van 1-10 munten die een vermenigvuldigingseffect hebben gelijk aan hun numerieke waarde. Bijvoorbeeld, als je 7 munten inzet met muntwaarde 0.02, dan is het totale inzetbedrag 0,02 x 30 x 7, oftewel €4.20. De minimale inzet op dit spel is €0,30 en de maximale inzet bedraagt €6.

Als je de waarde van de inzet eenmaal hebt bepaald, is het tijd om je reis te beginnen in deze wereld vol tragische romantiek. Klik op “Spin” en de speelautomaat zal beginnen met draaien.

Immortal Rommance gokkast

Symbolen in het spel

In deze gokautomaat staan de symbolen in verband met momenten van passie en romantiek, maar ook met mysterie en geheimhouding. De geliefden, het herenhuis of oude brieven zijn symbolen die verband houden met het thema van het spel, namelijk de onsterfelijke liefde.

Naast de gewone symbolen zijn er speciale tekens, zoals het symbool “wild”. Dit teken herken je aan het logo van Immortal Romance en kan elke winnende lijn voorkomen door een ander teken te vervangen.

Een andere speciaal symbolen is het “scatter”-symbool. Deze herken je als een afbeelding van een deurkozijn met de kop van een leeuw. Wanneer dit symbool twee keer verschijnt, geeft het recht op een winnende combinatie en wanneer het drie of meer keren verschijnt, wordt het bonusspel geopend.

Dit spannende bonusspel heet “Chamber of Spins” en brengt de romantiek en spanning tot een kolkend hoogtepunt met nog meer winst!

Speel Immortal Romance bij ons geheel kostenloos

Je houdt van spanning, genot, passie, romantiek en mysterie? Immortal Romance is dé gokautomaat op het internet waarmee je het allemaal ervaart. Begin vandaag nog het avontuur via Gokautomaten Gratis en onthoud één ding: ware liefde is onsterfelijk!