Jack and the Beanstalk

Wie kent niet het fantastische sprookje van Sjaak en de bonenstaak? De vermakelijke gokautomaat Jack and the Beanstalk neemt je mee naar de magische wereld van Sjaak. Ga met hem op een doldwaas avontuur in het rijk van de tweekoppige reus en win vandaag nog!

Hoe het casinospel Jack and the Beanstalk te spelen

Het spel Jack and the Beanstalk bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 20 winstlijnen.

Om je avontuur in de magische wereld van Sjaak goed voorbereid te beginnen, kies je eerst het bedrag waarmee je wilt spelen. Dit doe je door eerst de muntwaarde en het spelniveau te bepalen.

De muntwaarde varieert tussen 0,01 en 0,50 en wordt automstisch vermenigvuldigd met 20. Het spelniveau varieert van 1 tot 10 en het gekozen niveau heeft een vermenigvuldigingseffect gelijk aan de numerieke waarde.

Zet je dus bijvoorbeeld de muntwaarde op 0,05 en het spelniveau op 4, dan is het inzetbedrag €4. De minimale inzet bedraagt €0,20 en de maximale inzet is €200.

Als je de hoogte van de inzet hebt ingesteld, is het tijd om op avontuur te gaan in de fantasiewereld van Jack and the Beanstalk. Druk op de grote knop en de rollen beginnen te draaien!

Jack and the Beanstalk gokkast

Symbolen in het spel

In de gokautomaat Jack and the Beanstalk zijn de normale symbolen Jack, de geit, de bijl, het water geven, de reus, en de gebruikelijke letters en cijfers, gemaakt in de vorm van de stam.

De speciale symbolen heten “Walking Wild”, “Free Spins” en “Collection of Treasures”. Het symbool “Walking Wild”, vertegenwoordigd door het logo “Jack and the Beanstalk”, vervangt elk ander symbool om een ​​winnende combinatie te vormen, behalve de symbolen “Free Spins” en “Collection of Treasures”.

Met het symbool “Walking Wild” kunt u gratis rondes winnen. Het aantal gratis spins is gelijk aan het aantal rollen aan de rechterkant.

Het symbool “Free Spins” levert 10 gratis spins op wanneer het drie keer in het scherm verschijnt.

Het symbool “Collection of Treasures” verschijnt alleen in de “Free Spins”-modus en opent nog meer mogelijkheden om te winnen.

Veel plezier met Jack and the Beanstalk slot

Gokautomaten Gratis biedt je nu de unieke kans gratis de magische wereld van Sjaak en de Bonenstaak te betreden.

Ga op avontuur met Sjaak in de online gokautomaat Jack and the Beanstalk en ontdek vandaag nog hoe je in dit spel grote prijzen kunt winnen!