Jekyll and Hyde

Londen in de Negentiende eeuw. Dr Jekyll probeert te bewijzen dat er in alle dingen goed en kwaad schuilgaat en zijn experiment kent een tragisch lot.

Jekyll and Hyde is een spel met een van de beroemdste horrorverhalen aller tijden als onderwerp. Als je een fan bent van speelautomaten met griezelige thema’s, dan is dit spel is perfect voor jou. Lees hier alles wat je moet weten of ga meteen op avontuur!

Hoe werkt Jekyll and Hyde

Deze gokkast bestaat uit drie lijnen, vijf rollen en biedt maar liefst 43 winstlijnen.

Om te beginnen met het spelen van deze online gokkast, kies je eerst de muntwaarde en het aantal munten waarmee je wilt spelen per speelronde. De muntwaarde varieert van 0,01 tot 0,10 en wordt automatisch vermenigvuldigd met 25. Het aantal munten waarmee je per speelronde speelt, varieert van 1-10, met een vermenigvuldigingseffect gelijk aan de numerieke waarde.

We geven een voorbeeld om het te verduidelijken. Als je 3 munten inzet, met een muntwaarde van 0,02 dan speel je met €1,50. De gokautomaat Jekyll and Hyde heeft zo een minimale inzet van €0,25 en een maximale inzet van €25.

Nadat je de hoogte van de inzet hebt ingesteld, is het tijd om de fantastische en angstaanjagende wereld van Dr Jekyll and Mr Hyde te betreden. Klik simpelweg op de knop “Spin” en het spel wordt geactiveerd. Je kunt ook kiezen voor de functie “Autoplay”, waarmee je zonder tussenkomst de gokkast automisch kunt laten draaien.

Jekyll and Hyde gokkast

Symbolen in het spel

De symbolen in deze speelautomaat zijn elementen die betrekking hebben op het verhaal van Jekyll en Hyde. Zo hebben we Dr Jekyll, die in het bonusspel verandert in Mr Hyde, zijn verloofde en foto’s van het rampzalige experiment. Er zijn ook de gebruikelijke letters en cijfers, maar met enge vormen.

Als speciale symbolen zien we “wilds” en “scatters”. Het symbool “Wild”, weergegeven door het logo “Wild” kan elk ander symbool vervangen om een winnende combinatie te voltooien, behalve het symbool “Scatter”.

Het symbool “Scatter” wordt weergegeven door het logo “Jekyll en Hyde”. Wanneer dit symbool 3 of meer keren verschijnt, wordt het fantastische bonusspel geactiveerd. Daar maak je kans op veel extra spins!

Speel nu Jekyll and Hyde bij Gokautomaten Gratis

Dit online casinospel neemt je mee op avontuur in de bizarre wereld van Dr Jekyll and Mr Hyde. Het is niet moeilijk te raden waarom het spel zo populair is.

Wij bieden het kostenloos aan, zodat jij zelf kunt ontdekken waarom dit een topper is.

Laat de kans om deze vermakelijke gokautomaat geheel gratis te spelen niet lopen en probeer het vandaag nog!