Medusa

Wij nemen je mee op reis door de fantastische wereld van de oude Griekse goden. Trotseer de ijzige blik van het monster Medusa in deze gokkast van mythische proporties.

Zij verandert iedereen in steen met haar blik en nu kun je gratis met haar kennis maken in dit geweldige online casinospel.

Spanning en vermaak zijn gegarandeerd. Lees hier alles wat je moet weten, of ga meteen de confrontatie aan!

Hoe de gokautomaat Medusa te spelen

Medusa is een slotmachine met 5 rollen en 25 winstlijnen.

Voordat je begint met spelen, bepaal je eerst zelf de hoogte van je inzet. Door de muntwaarde en het aantal lijnen in te stellen waarop je wilt spelen, stel je vast wat de hoogte van de inzet per individuele speelronde is.

De muntwaarde varieert van 0,01 tot 0,20 en wordt vermeniguldigd met het aantal winnende lijnen dat je kiest tussen 1 en 25. De minimale inzet van het spel is €0,01 en de maximale inzet bedraag €5.

Nadat je de inzet hebt ingesteld, start je simpelweg het spel door op de grote knop te drukken. Uw reis door de wereld van de Griekse goden kan beginnen.

Je kunt ervoor kiezen de handige functie “Auto Play” te gebruiken, zodat je niet telkens de grote knop hoeft in te drukken om het spel te starten. Het aantal automatische rondes dat je kunt instellen, varieert van 5 tot 500.

Medusa gokkast

Symbolen van het spel

De symbolen in het spel herkennen we uit de tijd van het oude Griekenland. We zien een druiventros, de punt van een bijl, antieke sierraden, een munt uit die tijd, sandalen met vleugels en een Griekse tempel. De speciale symbolen zijn “wild”, “scatter” en “bonus”.

Het symbool “wild”, vertegenwoordigd door het beeld van Medusa, kan elk symbool vervangen, behalve de symbolen “scatter” en “bonus” om een winnende combinatie te vormen. Dit symbool verschijnt alleen op rol 2, 3 en 4.

Het symbool “scatter”, weergegeven door het logo “Medusa”, kan in verschillende combinaties winnende combinaties vormen of een speciaal bonusspel activeren, namelijk het epische bonusspel “Once Bitten”.

Wanneer het symbool bonusspel, weergegeven door Pegasus het vliegende paard, drie of meer keren op de rollen verschijnt, wordt het bonusspel “Pegasus” geactiveerd. Hier maak je kans op extra grote prijzen!

Medusa gokautomaat gratis spelen

Om de wereld van de Griekse goden binnen te treden, moet je moedig zijn. Wij weten zeker dat jij het aan kunt.

Om je te laten proeven welke rijkdommen de goden in petto hebben, bieden wij bij Gokautomaten Gratis exclusief de gelegenheid het spel Medusa uit te proberen zonder dat je een cent hoeft te betalen. Veel succes!