Mega Fortune

Roem, rijkdom, succes! Alle ingrediënten voor een échte VIP speler zijn aanwezig in deze pittige gokautomaat.

Voeg je bij de jetset en ervaar wat het is om miljonair te zijn met Mega Fortune. Wie bieden je de kans geheel kostenloos kennis te maken met dit unieke casinospel.

Lees op deze pagina alles wat je moet weten of begin meteen met winnen!

Hoe werkt Mega Fortune

Deze speelautomaat met gigantische prijzen bestaat uit 5 rollen, 3 rijen en 25 winstlijnen. Voordat je begint met spelen, stel je eerst in hoeveel je wilt inzetten.

Om dit te doen, stel je de muntwaarde vast, het spelniveau én het aantal winstlijnen waarop je wilt inzetten. De combinatie van deze drie factoren bepaalt het uiteindelijke inzetbedrag bepalen.

De muntwaarde varieert van 0,01 tot 0,50 en wordt automatisch vermenigvuldigd met 1-25, naar gelang het aantal winnende lijnen dat je selecteert. Het spelniveau varieert van 1 tot 4.

Dus, als u ervoor kiest om een ​​munt waarde 0,05 in te stellen en u speelt 5 lijnen op niveau 2, dan zet u een bedrag van €0,50 in. Op Mega Fortune is het minimale inzetbedrag €0,01 en de maximale inzet per speelronde is €50.

Nadat u uw inzet heeft ingesteld, klikt u op de knop die het spel activeert en geniet u van alle privileges van een miljonair: champagne, limousines, jachten, horloges en veel andere luxe.

Mega Fortune gokkast

Symbolen in het spel

In deze gokautomaat zijn alle symbolen objecten die het dagelijks leven van een miljonair beschrijven. We zien een limousine, een duur horloge, een glas whisky, een sigaar, en nog steeds ringen met meerdere letters.

Het speciale symbool “wild” wordt vertegenwoordigd door een jacht. Het bonussymbool wordt weergegeven met een roulettewiel en het symbool “scatter” herken je aan de fles champagne met twee glazen.

Het symbool “wild” kan elk ander symbool vervangen om een winnende combinatie te vormen, behalve het symbool “scatter”.

Als je 3 of meer bonussymbolen op je scherm krijgt van links naar rechts, dan start het bonusspel waarin je verschillende waanzinnige jackpots kunt winnen. Als 3 of meer symbolen “scatter” verschijnen, in welke rol dan ook, dan win je extra gratis rondes waarmee je nog meer kunt winnen.

Probeer vandaag Mega Fortune helemaal gratis

Als je plezier wilt hebben met dit spel van de jetset, grijp dan de gelegenheid aan om de Mega Fortune gokkast geheel gratis te spelen bij Gokautomaten Gratis. Wie zegt dat luxe ook maar een cent hoeft te kosten?