Playboy Online Slot

Je bent een man die weet wij hij wil. Mooie vrouwen, geld en gokken. Dat is natuurlijk een topcombinatie en met deze gokkast krijg je als man alles wat je maar hebben wilt.

Als je een fan bent van Playboy en je speelt graag speelautomaten, dan heb je nog nooit een casinospel gezien dat zó goed bij jou past. Ben jij klaar voor pikante actie?

Lees hier alles wat je moet weten of begin meteen te rollebollen met de playmates!

Hoe werkt Playboy Online Slot

Playboy Online Slot bestaat uit drie rijen, vijf rollen en 243 winstlijnen.

Voordat je je kunt storten op het genot waar deze gokkast bol van staat, stel je eerst de hoogte van de inzet vast. Dit doe je allereerst door de muntwaarde te bepalen.

De muntwaarde varieert van 0,01 tot 0,10 en wordt automatisch vermenigvuldigd met 30. Vervolgens bepaal je het aantal munten per speelronde waarmee je wilt inzetten. Dit aantal varieert tussen 1 en 5, elk met een vermenigvuldigingseffect gelijk aan de numerieke waarde.

Als je dus bijvoorbeeld 3 munten inzet met een muntwaarde van 0,02, dan zet je dus in totaal €1,80 in. Om deze waarde te bereiken, vermenigvuldig je 0,02 met 30 en met 3, wat een resultaat van €1,80 oplevert. De minmale inzet in Mega Fortun is € 0,30 en de maximale inzet bedraagt €15.

Na het instellen van de inzet, klik je op “Spin” en kun je lekker onderuitgezakt genieten van al het moois wat de wereld van Playboy te bieden heeft.

Playboy gokkast

Symbolen in het spel

Deze gokkast is gebaseerd op de wereld van Playboy en dan wil je natuurlijk vrouwen zien… sexy vrouwen welteverstaan. Dat is dan ook precies wat je voor je kiezen krijgt: aantrekkelijke vrouwen op het strand, in de slaapkamer of in andere romantische scènes. Daarnaast zien we cijfers en letters met kleine luxe details, zoals een horloge, een sigaar of een glas whisky.

De speciale symbolen in Playboy Online Slot zijn “wild” en “scatter”. Het symbool “wild” is het logo van Playboy en kan elk ander symbool vervangen om een winnende combinatie te vormen, behalve het symbool “scatter”. Het symbool “wild” heeft eveneens een vermenigvuldigingseffect op de winst.

Het symbool “scatter” wordt weergegeven door het beeld van het tijdschrift Playboy. Wanneer deze twee of meer keren verschijnt, is er een winnende combinatie. Wanneer het symbool drie of meer keren verschijnt, word je uitgenodigd om te genieten in het Playboy Club bonusspel.

Er zijn vier verschillende bonusspellen, elk met de naam van een bijzonder aantrekkelijke dame (Kimi, Sofia, Ashley en Jillian). Hier ontdek je wat het is om te worden verwend en win je extra spins.

Gratis Playboy Online Slot spelen

Je bent een man van de wereld en jij verdient alles wat aangenaam is. Betreed de sensuele wereld van Playboy, geheel gratis en zonder verplichtingen.

Grijp deze exclusieve kans met beide handen aan. Probeer Playboy Online Slot vandaag nog zonder een rooie cent te betalen!