Space Wars

In een wereld ver van de onze strijden buitenaardse wezens strijden om de macht op de planeet. Als je fan bent van cience fiction en leuke spelletjes, dan is deze gokkast is perfect voor jou.

Ontdek nu het spel Space Wars. Wij vertellen je alles wat je moet weten over het spel óf je gaat meteen van start.

Hoe de gokautomaat Space Wars te spelen

De Space Wars gokautomaat is een spel met vier lijnen, vijf rollen en 40 winnende combinaties. Daarnaast is er een unieke functie waarmee je een vrije ronde (re-spin) kunt winnen.

Om je avontuur in Space Wars te kunnen beginnen, stel je eerst de hoogte van de inzet vast. Dit doe je door de muntwaarde te kiezen, die varieert van 0,01 tot 0,50 en automatisch wordt vermenigvuldigd met 40. Vervolgens kies je het spelniveau waarop je wilt spelen.

Het spelniveau varieert van 1 tot 10, waarbij elk niveau een vermenigvuldigingseffect heeft gelijk aan de numeriee waarde.

Bijvoorbeeld, als je kiest voor een munt van 0,02 op niveau 4, dan speel je met een inzet van €3,20. De minimale inzet op deze speelautomaat is €0,40 en de maximale inzet per speelronde bedraagt €200.

Als de inzet is ingesteld, is het tijd om het spel te activeren met behulp van de grote knop. Je reis in het vreemde universum van Space Wars kan beginnen! Als je wilt kun je ervoor kiezen de automatische modus te gebruiken.

Hiermee draait de gokautomaat een door jou ingesteld aantal rondes zonder dat je iets hoeft te doen.

Space Wars gokkast

Symbolen in Space Wars

De symbolen van het casinospel Space Wars zijn verschillende buitenaardse wezens die er tegelijkertijd eng en vermakelijk uitzien.

Daarnaast zijn er speciale symbolen, zoals het symbool “wild”. Dit symbool kan andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te vormen. Je herkent het symbool aan het woord “WILD” en het verschijnt alleen op rol 2 en 4.

Bonusspel

Wanneer je een winnende combinatie met gratis rondes activeert, krijg je het bonusspel te zien met een kloonkamer aan de rechterkant van het scherm.

In deze kamer wordt het symbool gekloond en vervolgens toegevoegd aan de rollen. Zo win je extra prijzen!

Speel Space Wars nu gratis

Wie zegt dat er geen buitenaards leven bestaat? Wij kunnen het tegendeel bewijzen! Als je van gokautomaten met het thema van science fiction houdt, dan hebben wij Space Wars voor jou.

Nu kun je geheel gratis dit spel proberen om je winnende strategie te ontdekken. Veel plezier!