Thunderstruck 2

Als de Noorse mythologie je aanspreekt, dan stellen wij je graag voor aan de speelautomaat Thunderstruck 2. In dit spel ga je op reis in een wereld vol magie en goden en leef je als in een avontuur naast de de machtige goden Odin, Thor en Loki.

Met fantastische graphics en begeleid door epische muziek, laat je de werkelijkheid helemaal achter om je onder te dompelen in de magie.

Hoe te Thunderstruck 2 gokkast spelen

Deze gokkast bestaat uit 5 rollen, 3 lijnen, en het verbazingwekkende aantal van 243 winnende combinaties. Voordat je avontuur in de wereld van de goden kan beginnen, bepaal je eerst de inzet. Om dit te doen, kiest u het aantal munten dat u wilt inzetten en eveneens het vermenigvuldigingsniveau.

Elke inzet wordt automatisch vermenigvuldigd met 30 en vermenigvuldigd met het vermenigvuldigingsniveau. Er zijn drie niveaus beschikbaar: 0,01, 0,02 en 0,05. Om het gemakkelijker te maken, geven we het volgende voorbeeld. Als je kiest voor 4 munten op het niveau van 0,02, dan is de inzet in werkelijkheid een bedrag van €2,40 zijn. Dat wil zeggen, 4 x 30 x 0.02.

Het minimale inzetbedrag is €0,30 en het maximale inzetbedrag is €150. Na het bepalen van de inzet, hoef je alleen maar op de knop “Spin” te drukken het avontuur begint. Er is een automatische modus beschikbaar, waarmee je tussen 5 en 10 automatische rondes kunt spelen zonder iets te hoeven doen.

Thunderstruck 2 gokkast

Symbolen in het Spel

De symbolen van de gokkast Thunderstruck 2 vertegenwoordigen beelden en personages uit de Noorse mythologie. Dus, als normale symbolen, zien we beelden van verschillende goden, vikingschepen, de stad van de goden, Valhalla, en uiteraard letters en cijfers. De speciale symbolen in het spel herken je aan het “Thunderstruck Logo” en het symbool “Hammer Bonus”.

Het symbool “Thunderstruck Logo” wordt weergegeven met het logo van het spel zelf, dat wil zeggen, het woord “Thunderstruck II”. Dit symbool is een “wild” en heeft dus de kracht om een ​​winnende combinatie te vormen door elk ander symbool te vervangen, behalve het symbool “Bonus Hammer”.

Het symbool “Hammer Bonus” wordt vertegenwoordigd door een beeld van de hamer van Thor, samen met het woord “Bonus”. Dit is een “scatter” symbool, en vorm met twee symbolen in een ronde een winnende combinatie. Als je drie of meer symbolen “Bonus Hammer” in het scherm te zien krijgt, zal de “Great Hall of Spins” worden geactiveerd. Dit is een bonusspel met gratis rondes.

Speel nu gratis de videoslot Thunderstruck 2

Begin nu je avontuur in de wereld van de Vikingen en Noorse goden. Veel plezier met het spelen van de gratis gokautomaat Thunderstruck 2. Laat de kans niet lopen om dit fantastische spel te spelen zonder geld uit te geven. Wij van Gokautomaten Gratis wensen je veel speelplezier!