Zombies

Houd je van horror en griezelfilms? Dan ben je met de gokautomaat Zombies aan het juiste adres. Met altijd mysterieuze muziek op de achtergrond reis je door een rijk vol wandelende doden, gescheurde ledematen en bloed. Welkom in een wereld met voortdurend actie en spanning!

Hoe Zombies te spelen

De Zombies gokkast bestaat uit 5 rollen, 3 lijnen en 20 winstlijnen. Om je avontuur in de wereld van de zombies te beginnen, bepaal je eerst de hoogte van je inzet.

De muntwaarde varieert van 0,01 tot 1,00 en wordt automatisch vermenigvuldigd met 20. Vervolgens bepaal je het spelniveau dat de muntwaarde en daarmee de eventuele winst vermenigvuldigt.

Ter verduidelijking geven wij het volgende voorbeeld: als je een munt met een waarde van 0,05 inzet op niveau 3, dan is de inzet van de speelronde €3, dat wil zeggen 0,05 x 20 x 3. De minimale inzet bedraagt €0,20 en de maximale inzet is maar liefst €200 per speelronde.

Als je de hoogte van de inzet eenmaal hebt ingesteld, hoef je alleen nog maar te klikken op de grote knop om het spel te starten.

Opwinding en adrenaline staan op je te wachten. Als je wilt, kun je de auto-play functie gebruiken, zodat je niet telkens handmatig de speelronde hoeft te starten.

Zombies gokkast

Symbolen in het spel

De symbolen in dit spel zijn angstaanjagende en bloederige objecten. We zien lichaamsdelen, zoals hersenen en uit de oogkassen gesprongen ogen en zelfs gasmaskers, een bijl vol bloed, een kettingzaag enz. Daarnaast zijn er letters en cijfers en speciale symbolen. De speciale symbolen hebben de naam “Random Wild”, “Stacked Wild” en “Free Spins”.

Het symbool “Random Wild” symbool, vertegenwoordigd door een plas bloed met het woord “Wild” in het midden, en “Stacked Wild” met de angstaanjagende figuur van een zombie, kunnen elke lijn voltooien door andere symbolen te vervangen, met uitzondering van het free spins symbool.

De “Stacked Wild” neemt de ruimte van drie symbolen in. Deze kan overal voorkomen behalve op de 4e rol.

Het symbool “Free Spins”, weergegeven door twee capsules met vergif, activeren vijf gratis rondes wanneer ze verschijnen op rol 2, 3 en 4.

Speel de gokautomaat Zombies geheel gratis

Wij bieden je de mogelijkheid het griezelige spel Zombies gratis te proberen. Durf jij het aan? Stap vandaag nog in de wereld van de wandelende doden, uiteraard geheel kostenloos en zonder verplichtingen!